fbpx

Groepslessen

Al onze lessen zijn inbegrepen bij je lidmaatschap.
BAM

Balance

BALANCE is een Body & Mind groepsfitness les waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt Tai Chi. De aandacht wordt voornamelijk gevestigd op gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. De rompspieren worden veelvuldig getraind, zodat je beter in staat bent een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daarnaast zorgt BALANCE voor een perfecte ontspanning van de schouder- en nekspieren. Er is geen voorkennis nodig en er bestaat geen leeftijdsgrens. Ook wordt er ruim de tijd genomen om bewegingen en posities aan te leren. Iedereen is dus welkom.

BAM

Sh’BAM

BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je “Inner Star” te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is.

Elke 45 minuten durende BAM les is levendig, uniek, afwisselend en zoals bij alle andere programma’s, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.

Combat

COMBAT

COMBAT is een groepsfitnessprogramma op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, taekwando, kickboxing en tai-chi. Intensieve en explosieve bewegingen worden afgewisseld met rustige en ontspannende momenten. De oefeningen vergen evenwicht, concentratie en coördinatie.  Door de vechtbewegingen en de fantastische muziek zul je COMBAT ervaren als een opwindende fitnesstraining, die kracht en zelfvertrouwen geeft.
Een team van experts op het gebied van fitness, vechtsport en fysiotherapie is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het programma. Telkens weer ontwikkelen zij nieuwe lessen met nieuwe muziek en choreografie, zonder daarbij de veiligheid en techniek uit het oog te verliezen.

Pump

PUMP

PUMP is de perfecte training om ‘In Shape te komen. Alle spiergroepen worden intensief aangepakt met een stang (barbell) en gewichten. Een van de voordelen van PUMP is, dat je de spieren die je hebt verstevigt en dat onnodig lichaamsvet verbrand wordt. Door veel herhalingsoefeningen, in combinatie met relatief weinig gewicht, blijft je spiermassa gelijk. PUMP is daarom dé Workout om een strakker figuur te krijgen. De workouts kun je volgen op je eigen niveau. Je bepaalt zelf de intensiteit door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbells. PUMP is daarom voor iedereen geschikt. Man, vrouw, jong of oud, je bent welkom om eens een les te proberen.

Kickboksen

KICKBOKSEN

Kies eens voor iets nieuws, kom in vorm met kickboksen! Tijdens de lessen wordt voornamelijk gewerkt aan conditie en stoot- en traptechnieken. Vrouwen staan wereldwijd inmiddels in de rij voor een kickboksles omdat de training een efficiënte en praktische manier is om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en strak van geest te worden. Het is bovendien eens wat anders dan een standaard workout of het rondje cardio in de sportschool. Kickboksen is een van de zwaarste en conditionele sporten ter wereld en vanzelfsprekend een uitstekende vorm van zelfverdediging maar ook zeer geschikt is als recreatieve sport beoefening.

SPINNING

Calorieën verbranden is afslanken. Is dat wat je wil, dan is spinning het programma voor jou. Fietsen op waanzinnige muziek, terwijl je heftig vet aan het verbranden bent. Je conditie verbetert aanzienlijk en op termijn zul je een betere fietsprestatie neer kunnen zetten. Het voelt als een 45 minuten durend rockconcert op wielen. De lessen zijn eenvoudig. Toch heeft spinning de hoogste verbrandingswaarde per tijdseenheid in vergelijking met de andere workouts, zo blijkt uit een vergelijkend onderzoek. spinning is dus de ‘calorie killer’ bij uitstek. De fietsweerstand is middels een vliegwiel te wijzigen, zodat je de intensiteit van het fietsprogramma op jouw niveau kunt aanpassen. Tevens zijn de fietsen geheel verstelbaar. Klein, groot, jong of oud, iedereen kan zich de juiste houding aanmeten. Durf jij de uitdaging van deze ‘calorie killer’ aan?

×