fbpx

Fitness

Sportstudio Twente heeft fitnessapparatuur van wereldklasse

Fitnessapparatuur van wereldklasse

Bij ons kan je individueel fitnessen in één van onze ruime fitness zalen. Wij hebben fitness apparatuur van wereldklasse met meer instelmogelijkheden dan gemiddelde fitnessapparaten. Internationaal bekende wereld atleten kiezen voor deze apparatuur van Panatta Sport. 

Belangrijke voordelen;

– Veiliger door goede positionering

– Meerdere instelmogelijkheden

– Antislip platformen

– Elke spiergroep wordt getraind

– Zithoogte eenvoudig aan te passen doormiddel van gasveren

Instructievideo’s

 

Klik hieronder op een spiergroep naar keuze en je wordt doorverwezen naar de desbetreffende instructievideo’s.

Beenspieren trainen

Benen trainen is erg belangrijk. Het zorgt er onder andere voor dat je lichaam meer testosteron aanmaakt. Bekijk hier een aantal beenspier oefeningen die je kan doen in onze sportschool.

Bekijk beenspier oefeningen

Bilspieren trainen

Je billen zijn de grootste spieren in je lichaam. Daarom is het erg belangrijk dat je ze goed traint. Het versterken van je bilspieren zorgt voor een betere lichaamshouding. Bekijk hier verschillende bilspier oefeningen die je kan doen in onze sportschool.

Bekijk bilspier oefeningen

Borstspieren trainen

Voor mannen spreekt deze oefening voor zich, namelijk een bredere borstkas en het verbeteren van je lichaamshouding. Echter voor vrouwen is dit niets minder waar. Voor zowel mannen als vrouwen is het dus van belang dat je deze spieren goed traint. Bekijk hier de verschillende oefeningen die je kan doen.

Bekijk borst oefeningen

Schouders trainen

Goed ontwikkelde schouders dragen bij aan een compleet bovenlichaam. Bijkomend voordeel is dat je de illusie creëert van een smallere taille. Met de juiste schouder oefeningen creëer je een zandloper figuur. Bekijk hier de oefeningen die je kan doen.

Bekijk schouder oefeningen

Nog geen lid bij Sportstudio Twente?

Schrijf je nu in!

×